تشکيل ستادي براي بررسي نيازها و مقررات گردشگري در مجلس

به گزارش ميراث آريا (chtn) عباسي بعد از ظهر امروز در دومين همايش بين‌المللي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در گردشگري گفت: سوددهي سرمايه‌گذاري در گردشگري ايران را براي سرمايه‌گذاران تضمين مي‌کنيم. اما در کنار آن تلاش داريم اقتصاد محلي و آنچه از محل اعتبارات استاني براي صنعت گردشگري در نظر گرفته شده است را افزايش دهيم.

عباسي ادامه داد: در ايران مي‌توان تنوع طبيعي زيادي را ديد. شاهد کوه‌هاي سر به فلک کشيده و مناظر بديع بود. اما با وجود تمام اين‌ها ما هنوز گردشگر کم داريم و براي رسيدن به اهداف چشم‌انداز 20 ساله عزم همگاني لازم است.

وي افزود: بر اساس سند چشم انداز20 ساله سهم خوبي براي بخش خصوصي ديده شده، به طوري که از 30 هزار ميليارد دلاري که براي رنق اين صنعت پيش‌بيني شده، 25 هزار ميليارد دلار آن بايد از سوي بخش خصوصي تامين شود.

عباسي گفت: سرمايه‌گذاري در ايران بر اساس سند توسعه گردشگري به عنوان سومين صنعت کشور مطرح است و اگر خوب در اين زمينه کار شود، مي‌تواند بستر مناسبي براي حضور همه فعالان گردشگري جهان باشد.

وي گردشگري را امري فرابخشي خواند و گفت: اينکه سازماني به نام ميراث فرهنگي و گردشگري تشکيل شده، به اين معنا نيست که بايد همه فعاليت‌هاي اين حوزه توسط اين سازمان انجام شود، بلکه همه نهادها و ارگان‌ها بايد با هم همکاري کنند.

وي ادامه داد: هر کشوري داراي مقوله فرهنگي خودش است. روحيه ايرانيان نيز روحيه مهماننوازي است و اين ريشه در اعتقادات ديني آنها دارد و به همين دليل ضريب ايمني در ايران بالا است.

عباسي افزود: رسانه‌هاي گروهي بايد ايران را بهتر به دنيا بشناسانند. چرا که آنچه در رسانه‌هاي خارجي عليه ايران منتشر مي‌شود، واقعيت ندارد و گمراه کننده‌است.

وي تا کيد کرد: بايد به منابع انساني توجه ويژه‌اي داشته باشيم و اين عنصر بايد در اين حوزه نقش موثرتري را بازي کند.

عباسي هدف از تشکيل فراکسيون گردشگري مجلس را حذف موانع توسعه گردشگري در ايران عنوان کرد و گفت: اين فراکسيون مي‌خواهد قوانيني را که باعث کندي توسعه گردشگري مي‌شود، اصلاح کند./102

انتهای پیام/

کد خبر 1387081945